Бяхме се събрали на голямата маса в Биг Брадър, говорихме

...
Бяхме се събрали на голямата маса в Биг Брадър, говорихме
Коментари Харесай

Нямат Равни! Динко Е Цакал На Дебора 5 Бона, За Да Се Вкара В Играта! Вижте Само Какъв Номер Му Извъртя Скандалната Певица!

" Бяхме се събрали на огромната маса в Биг Брадър, говорихме си и пийвахме. Тогава Дебора сподели, че няма кой да й помогне финансово, а желае да пусне нова ария. Аз дадох обещание да й дам пари. След края на риалити шоуто тя ме потърси. Попита ме дали си държа на обещанието и аз й обясних, че няма да се отметна от моите думи. Дадох парите, а след това даже не ми се обади да каже " Благодаря ", споделя Господин Вълев - Динко пред LoveStyle.

" Първо - даде пари за песента, само че няма такова нещо, че не съм му се отблагодарила за жеста. Втора - той искаше да взе участие в клипа и го включих. Отгоре на всичко искаше да приказва някакви негови си лафове, които в действителност вкарахме в песента. След като парчето излезе, той стартира да прави кавги - по какъв начин е изглеждал във видеото, за какво има надписи, а не е звучал. Обясних му, че няма по какъв начин гласът му да звучи, тъй като не се връзва с концепцията на песента ", сподели Дебора пред в. " Телеграф ".

" Подчертавам, че той не е финансирал клипа, а е платил единствено и само песента, клипа съм си го платила персонално с мои средства, той не е дал и стотинка. Не знам какъв е казусът на Динко, само че нонстоп ми написа, че съм неблагодарница. Според мен се е озлобил от обстоятелството, че аз имах присъединяване предходната седмица в Сливен, а той имаше рожден ден. Разсърди ми се, тъй като Ямбол е близо, а не съм го почела ", твърди още Дебора.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР