Бяхме приятелки с Нина от ученическите години в Търговската гимназия.

...
Бяхме приятелки с Нина от ученическите години в Търговската гимназия.
Коментари Харесай

Приятелка на убитата зверски на Пампорово Нина: Тя беше най-лъчезарния човек на света

Бяхме приятелки с Нина от ученическите години в Търговската гимназия. Тя беше най-усмихнатият  човек на света. Не единствено лицето й, цялата се усмихваше, цялата сияеше. От момиче до последно си беше един извънредно сияен човек.

После след гимназията не сме били близки и не ми е споделяла за проблеми, само че в никакъв случай не съм я засичала да наподобява разтревожена или обезпокоена, най-малко в никакъв случай не го е показвала, беше постоянно с голяма лъчезарна усмивка. Знам единствено, че малко откакто завършихме се е омъжила, скоро по-късно се е развела. Има щерка на 19 години, съобщи Блиц.

 Виждахме се инцидентно из града. Говорихме си. Последният път я видях преди няколко месеца, само че единствено си махнахме, тя още веднъж беше с голяма усмивка. Не можем да повярваме на тази покруса. Научих за нея от наша другарка, беше постнала на стената й във фейсбук съболезнования, изначало помислих, че е някаква хакерска офанзива, само че за жал не беше. 

Това описа юрист Мария Белчева. Тя пази скъпи мемоари за разстреляната преди  дни на Пампорово  Николина Попова, която бе заровена през днешния ден.  Както Петел заяви, дамата е живеела 5 години с рок-музиканта Антон Бояджийски на фамилни начала. В нощта на 13 против 14 февруари в колата на Антон се разиграва кървава драма от ревнивост. Мъжът разстрелва с три патрона обичаната си и се самоубила с един изстрел в главата. Погребението на Нина е през днешния ден в пловдивското село Граф Игнатиево.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР