Бяхме наясно каква ще е ситуацията - това, което се

...
Бяхме наясно каква ще е ситуацията - това, което се
Коментари Харесай

Доц. Ангел Кунчев за коронавируса: Това, което се случва навсякъде, ще става и в училищата

Бяхме наясно каква ще е обстановката - това, което се случва на всички места, ще става и в учебните заведения. Не можем да създадем по този начин, че вирусът да не се предава. Ако ограниченията се съблюдават, то рискът в учебните заведения ще е минимален. Въпросът е разпоредбите да се съблюдават, само че това не ни е мощната страна. Това съобщи в предаването "Панорама " по Българска национална телевизия основният държавен здравен контрольор доцент доктор Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си обучение е приключил в СОУ "Васил.

Изолаторите бяха демонизирани, може би не трябваше да се употребява тази дума. Но ставаше въпрос симптомно дете да се отдели, с цел да може да бъде прибрано. Целта е да смъкнем риска от заразяване с ковид в учебните заведения до най-малко, сподели още той.

"Нямаме да желание да изследваме цели учебни заведения. Работата ни е да карантинираме инфектираните деца и личен състав. Това е най-важната мярка ", добави основният държавен здравен контрольор.

Целият развой на носене на маски в учебните заведения е общо 40 минути. Моля, никой да не споделя, че това тежко ще засегне душeвността на учениците, разяснява доцент Кунчев.

"Ние употребяваме единствено обстоятелства и споделяме истината за вируса. Трябва ли да изяснявам на някого, че има вирус, в случай, че единствено за седмица в Европа имаше 300 000 инфектирани. Очудващо е, че у нас, освен това неспазване на ограниченията, нямаме повече инфектирани ", съобщи основният държавен здравен контрольор.

"Мълчаливото болшинство съблюдава ограниченията. Тези, които са по-активни по малките екрани и мрежи, основават облик на болшинство ", разкри доцент доктор Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си обучение е приключил в СОУ "Васил.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР