Бяха подменени едни принципи, които са заложени във, все пак

...
Бяха подменени едни принципи, които са заложени във, все пак
Коментари Харесай

Бойко Станкушев: Даването на „гледната точка“ на руските узурпатори изобщо не е свещено право

„ Бяха сменени едни правила, които са заложени във, въпреки всичко съществуващия, Етичен кодекс на българските медии, бяха сменени с една доста тарикатска скица: ще даваме разнообразни гледни точки, обаче волгин ще дава в неговото предаване едната позиция, пък другите излъчвания да си дават другите гледни точки. Големият проблем е, че даването на гледната точка на путин през митрофанова или през глашатаите на съветските узурпатори, които разсипаха България 45 година и не престават в известна степен, въобще не е свещено право, тъй като ти не можеш да пропагандираш планове и дейности на хора, които вървят против българския народен интерес, на всички българи, освен на тези, които желаят да са европейци, в това число и на децата и на внуците на старите комунисти, на дъртите ченгета, на олигарсите. Те самите лишават от бъдеще личните си генерации. “, споделя емблематичния ефирен публицист Бойко Станкушев в предаването " Видимо и невидимо: Освобождение ". Бойко Станкушев е някогашен програмен шеф на Българска национална телевизия и член на управителния съвет на Българска национална телевизия. Понастоящем е шеф на Антикорупционен фонд.

„ Във всички случаи става дума за опити и даже фактическо реализиране на конституционни нарушавания. “, тъй като хората разпространяващи това в медиите няма по какъв начин да не знаят, че изборът на България да станем член на НАТО, Европейския съюз, цялата външна и отбранителна политика през последните 20 година се основава на решения на Народното събрание, определено от народа. „ България е насочена в тази посока. Тя е подчинена на правила, които не са просто измислени и поставени на масата принудително пред българския народ. Това са правила, които произлизат от концепциите, идеологията, полезностите на най-големите хуманисти в човешката цивилизация. Това е един муден развой, който е траял епохи. Наченките на тези полезности, които са извънредно хуманни, потеглят още от древногръцките философи и римски мислители, даже бих допълнил от огромни философи и мислители на Изтока и са стигнали към един избран стадий, до една такава опаковка, която е основана с цел да кореспондира с битието, с фантазиите, с потребностите, с настройките на актуалните хора в цялата човешка цивилизация. Въпросът е цивилизационен избор или нецивилизационен избор. “, е безапелационен журналистът.
Бойко Станкушев е уверен, че тези, които имат вяра, че дружбата с русия ще им донесе по-добър живот, тъй като, в случай че сме с русия, тя нещо ще ни дава, ще ни закриля и така нататък, са хора, които по някакъв метод придвижват личните си неудачи, неодобрение и ненавист от това, че не са съумели. Истината е, че русия не е това, което демонстрират по съветските малките екрани – централните елементи на Санкт Петербург, Москва и на още няколко града. В дълбоката съветска провинция няма пътна мрежа, електроснабдяване, през зимния интервал огромна част от обитаемоте места са изолирани от света, няма опазване на здравето и така нататък

„ Не е имало интервал в актуалната история на България, когато те (руските олигарси – б.р.) да не са направлявали по-голямата част, а от време на време безусловно се е стигало до цялостен монопол на всички типове системи за транспорт на данни, каквато е и технологията за разпространяване на малкия екран. Това им подсигурява едно притежаване в доста огромна степен, на публичното мнение. Къде се целят те? Целят се там, където са незадоволително образовани, апатични, обезверени, озлобени хора. И това работи. “, споделя журналистът.
Целият диалог на Цветан Томчев с Бойко Станкушев можете да гледате във видеото:

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР