Бяха невероятно честни към мен. В кариерата си съм имал

...
Бяха невероятно честни към мен. В кариерата си съм имал
Коментари Харесай

Фил Невил: Бекъм - най-добрият ми приятел, ме уволни от Интер Маями

" Бяха необикновено почтени към мен. В кариерата си съм имал два специфични момента надалеч от медалите, които завоювах: Когато напуснах Ман Юнайтед и когато напуснах Маями ", призна Фил Невил - брат на един от капитаните на " алените дяволи " Гари, и огромен другар със съсобственика на Интер Маями - Дейвид Бекъм.

По-малкият от братя Невил беше треньор на " чаплите " в интервала 18 януари 2021 - 1 юни 2023 година

" Това беше един от тях, който по някакъв метод ме извърши с горделивост с уважението, което имаха към мен. Най-добрият ми другар, един от приятелите ми за цялостен живот, ми заяви новината, че няма да работя за Интер Маями и това беше в действителност мъчно.

Трудно за Дейвид, мъчно за мен, само че в действителност това беше в действителност специфичен миг сред двама души, които изпитват цялостно почитание и обич един към различен ", добави някогашният бранител на Юнайтед, който с отбора завоюва популярния требъл през 1999 година.

" Не изпитвам никаква мъка и не виждам обратно. Сър Алекс Фъргюсън ме научи на това, татко ми ме научи на това - не гледай обратно, тъй като в случай че гледаш обратно, най-после остава болежка, яд и мъка. Аз виждам напред. Маями даде на мен и на фамилията ми две и половина от най-хубавите години в живота ми ", приключи Фил Невил.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР