Бях засял малко китки в Балкана за моя консумация, намериха

...
Бях засял малко китки в Балкана за моя консумация, намериха
Коментари Харесай

Кандидат-депутатът от НФСБ хванат да гледа трева: За лечение беше |

" Бях засял малко китки в Балкана за моя консумация, откриха ги служителите на реда и ги конфискуваха, това беше. Имах проблеми с кръста, за болкоуспокояващи ги употребих. Знам, че не е законно, само че като ме схване кръста по две седмици не мога да стана от леглото. Помага ми, по тази причина го засях ". Това изясни пред bTV претендентът за депутат от коалиция " Патриотичен фронт " Валентин Велев, който беше махленски в развъждане на канабис. 

Той беше арестуван в петък при спецоперация в естествен парк " Сините камъни ". Сега е на независимост, само че с формирано досъдебно произвеждане. Според полицията на място са открити 15 растения канабис, уреди и апаратура за развъждането им.

" Той загатна, че има някакви проблеми, както и негова родственик, която има глаукома. Този коноп да бъде употребен за медицински цели. Смятам, че още от лятото са почнали разработки, разпоредени от най-високо място върху хора от листата, така наречен уязвими хора, за които е имало данни, че са забъркани в нещо, за което ние не сме знаели, Иначе нямаше да има такива хора в листата ", съобщи Доброслав Иванов, регионален координатор на НФСБ - Сливен.

Десетият в листата на обединението в 21 МИР-Сливен подаде заявление за изтриване от листата и на обяд РИК в Сливен заличи неговото име. Той напуща и партия НФСБ, откъдето дефинират пък задържането му като предизборна офанзива.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР