Христо Иванов отговори на Делян Пеевски, който по думите на

...
Христо Иванов отговори на Делян Пеевски, който по думите на
Коментари Харесай

Христо Иванов: Тази кална кампания е предсмъртният писък на Пеевски

Христо Иванов отговори на Делян Пеевски, който по думите на съпредседателя на Демократична България е „ замесил името му в поредност от интриги и купища неистини. „ Аз съм очевидец на неговите опити да се моли на четири крайници на Съединени американски щати по всевъзможен метод да излезе от листата „ Магнитски “. Пеевски не е излязъл от листата „ Магнитски “ и няма да излезе и затова не може да стане и няма да стане министър председател. Затова ще става все по-неудобен за Движение за права и свободи. Пеевски ще продължи да ме нападна, тъй като се усеща използван и излъган в упованията си да се измъкне от глобите “, изясни Христо Иванов.

„ Няколко пъти в политическата си кариера съм можел да се кандидатирам за президент, и обществено е ясно, че това не е ставало. През разум не ми е минавало да се кандидатирам за сходен пост “, изясни той. Иванов увери, че ПП-ДБ са постоянна коалиция.

„ Всякакви интриги са погрешни, тъй като имаме отговорност към гласоподавателите “, разясни съпредседателят на Демократична България и добави, че призовавал да се актуализира и модернизира системата за обществено финансиране.

„ Много сме деликатни по какъв начин набираме средства, само че до момента в който не бъде възобновен естествен метод на финансиране, сходни кавги ще има. Призовавам да се върнем към обикновено обществено финансиране. Аз пари от Бобоков не съм търсил “.

„ С Пеевски на врата нито ГЕРБ, нито Движение за права и свободи ще могат да образуват устойчиво държавно управление и да бъдат сътрудници на европейците.

Категорично споделям, че последващо ръководство с Пеевски няма да има. Всички неистини ще излязат нескрито. Тази кална акция, която виждате, е предсмъртният вик на Пеевски. Обективно той гласоподава промените в Конституцията за правосъдната власт с това, което на него му изнася. Аз не изваждам разкази, а имам да опиша доста забавни неща, в това число за пенсионирането на господин Борисов и господин Пеевски, където има забавни записи, само че няма да го направя “, съобщи още Иванов.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР