Бягайте крачета при младите момчета“, пее Луна в една от

...
Бягайте крачета при младите момчета“, пее Луна в една от
Коментари Харесай

Първо в HotArena! Луна заби гадже! Той е старо лъвче, обаче вижте какво прави по 5 пъти на ден!

„ Бягайте крачета при младите момчета “, пее Луна в една от песните си, само че тези редове очевидно не се отнасят за чалга динозавърката.

Малко откакто излязла от къщата Луна се срещнала с богат собствен почитател, който минавал 60 години. След няколко срещи Луна била плененa от чара и дебелината на портфейла му, а не се след дълго чичката попаднала в леглото на звездата, научи HotArena.

За негова изненада певицата се оказала същинска хищница в леглото. Човекът бил заставен да задоволява нагона на шуменската перла най-малко по пет пъти дневно. Наложило се да се ресурси с цяла торба виагра, с цел да се оправи с бясната секс конкуренция.

Луна била извънредно щастлива с новия мъж до себе си, защото с изключение на половите й стремежи, той покривал и финансовите й потребности. Изпълнителката влезе в последния сезон на Биг Брадър с концепцията да рестартира умрялата си кариера, само че нещата не се получиха и тя няма никакви участия в обозримото бъдеще.

Странно е, че огнената Луна има афинитет все към старчоци. Последната й връзка беше с към този момент починалият турчин Мехмед Трапджъ. Говори се, че след гибелта си богаташът завещал на изпълнителката цяло положение, в това число и апартамент в Истанбул. Истинската възраст на Луна е обгърната в тайнственост, само че е реалност, че тя е фенка на възрастни господа а в свое изявление споделя: „ Възрастта не е недостатък! “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР