Бурни протести избухнаха в източногерманския град Лайпциг за трета поредна

...
Бурни протести избухнаха в източногерманския град Лайпциг за трета поредна
Коментари Харесай

Протести в Лайпциг срещу растящите наеми

Бурни митинги избухнаха в източногерманския град Лайпциг за трета поредна нощ поради изселвания, трансформирали се в знак на яд поради възходящите.
Около 500 души взеха присъединяване в митинга в събота вечерта, заяви полицията при започване на днешния ден.
Протестиращите хвърляха камъни и бомбички и двама служители на реда пострадаха, осведоми Агенция Франс Прес.
Митингът беше разпилян след по-малко от час, само че през нощта последваха спонтанни демонстрации, като протестиращите подпалиха кошчета и полицейска кола.
 Наемите на държавни парцели към този момент ще са по пазарни цени Наемите на държавни парцели към този момент ще са по пазарни цени
Наемните цени на парцели - държавна благосъстоятелност да се дефинират на база оценка, осъществена от самостоятелен оценител, отчитаща изискванията на ко...
Полицията проверява 15 обвинени за нарушение на реда, развалено имущество и опозиция против чиновници на реда.
Протестите започнаха в сряда. Митингите имат за цел да жигосат това, което по-специално крайните леви възприемат като " облагодетелстване на дребновладелческата аристокрация " на Лайпциг, с покупката на доста жилищни здания от групи финансови вложители.
Демонстрациите в петък вечерта също се трансфораха в принуждение, като протестиращите хвърляха бутилки, бомбички и камъни. Осем полицейски чиновници бяха леко ранени, шест полицейски транспортни бяха развалени, а полицейски сектор бе засипан с торби с багра и камъни.
Кметът на Лайпциг Бурхард Юнг дефинира безредиците в събота като " сериозен крах " на дебата по отношение на наличните цени на.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР