Бурни промени и големи въпроси ще бъдат поставени в болницата

...
Бурни промени и големи въпроси ще бъдат поставени в болницата
Коментари Харесай

Внучката на Тодор Колев – Теодора Кулева влиза в „Откраднат живот“

Бурни промени и огромни въпроси ще бъдат сложени в болничното заведение в идните епизоди на „ Откраднат живот “ от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA. Старите познати на доцент Захариев ще дойдат с сложна диагноза, а лекуването ще бъде едвам началото на събития, които ще обиден живота на някои от основните персонажи в болничното заведение.

Към актьорския състав на сериала ще се причислят актрисата София Кузева, която феновете познават от паметния филм „ Вчера “ и други кино продукции. В ролята на нейна щерка ще влезе внучката на Тодор Колев – Теодора Кулева. Двете ще трансформират досегашния живот на доцент Захариев, а едната от тях ще остане в болничното заведение за дълго “, разясняват сценаристите от хитовия български медицински сериал.

Д-р Огнянова става модел в „ Откраднат живот “

Д-р Огнянова ще се изправи пред алтернатива дали да напусне болничното заведение или да остане и да се оправи с сложната обстановка в връзките ѝ с братята Ковачеви. Междувременно Калин ще потърси опора в доктор Мишева, което няма да остане незабеляано от Наталия. Желанието за дете ще вземе превес в страстите на Ина Фотева, която за първи път ще сложи въпроса за своето бъдеще пред брачна половинка си.

Тази седмица формалната "Фейсбук " страница на „ Откраднат живот: Критична точка “ ще предложи опция на почитателите да проследят всекидневието на четири от емблематичните лица на прослойка. В продължение на четири дни под мотото „ Дежурни лекари “ Диана Димитрова, Наум Шопов, Ралица Паскалева и Димитър Захариев ще споделят своето време и най-интересни моменти от всекидневието с феновете на хитовата продукция.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на “Откраднат живот” и на формалната страница на сериала във Фейсбук, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР