Бургаският общински съветник от групата на ГЕРБ Йордан Вълев дружи

...
Коментари Харесай

Пореден гаф на ГЕРБ: Общински съветник дружи с криминално проявени?

Бургаският общински консултант от групата на ГЕРБ Йордан Вълев дружи с известни престъпно проявени персони и по всичко наподобява, че не се срами да показва това намерено. В същото време от партията с нищо не демонстрират, че по някакъв метод са обезпокоени от следващото накърняване на така и така разтърсения им престиж .

Вълев е част от клуб на последователите на футболния клуб „ Левски “ с името “ Blue Boys Burgas ” . Фракцията се слави с извънредно спорен имидж в града, защото огромна част от хората я свързват най-вече с присъединяване на лица от ъндърграунда в нея

За последно бургаските левскари проведоха социална самодейност „ Синя Коледа “ , която бе извършена в помощ на възрастни хора и фамилии в затруднено състояние в села на територията на община Болярово . По време на акцията те са дарили тв приемници, електроуреди от първа нужда и хранителни артикули за клубове на пенсионера .

Това несъмнено е повече от похвално и заслужава възторженостти , само че всичко в този свят си има и сянка. 

На общите фотоси на фенклуба участва и Йордан Вълев, който е сегашен общински консултант от ГЕРБ. Той е част от партията най-малко от 2015 година и от този момент насам е правилен на тази нездравословна за града и страната конструкция.

Йордан Вълев. Снимка: Скрийншот от уеб страницата на Общински съвет-Бургас

Освен Вълев на фотосите на сините почитатели се разпознават и известни престъпно проявени персони , които не са един или двама. Въпросът тук е какво прави общински консултант от ГЕРБ измежду тях и до какво ще докара тази дружба ?

От партията постоянно са се опитвали да показват пред обществото, че доста държат на престижа си , само че в това време застават зад свои членове, обвързани със съмнителни и престъпни лица. Това проличава ясно от оповестените от самия Йордан Вълев фотоси, на които той гордо стои до кмета на Бургас Димитър Николов, някогашния ръководител на Общински съвет-Бургас Севдалина Турманова и други з найни и незнайни гербаджии .

Припомняме, че преди години бургазлията Тодор Йосифов от същата партия не бе позволен до депутатското кресло поради рап клип , а в този момент различен гербаджия се снима със съмнителни членове на секта .

Интересното е случая е дали ГЕРБ ще подхващат някакви ограничения, с цел да изчистят това леке от имиджа си или към този момент не се тормозят и няма от кого да се крият? Дали Вълев е следващият, който хвърля сянка върху прехваления престиж на ГЕРБ или това е същинската същина на партията … 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР