Бургаският депутат от ГЕРБ Жечо Станков влезе в нов зрелищен

...
Бургаският депутат от ГЕРБ Жечо Станков влезе в нов зрелищен
Коментари Харесай

Жечо Станков: Точно този човек извади санирането на еднофамилните сгради от Плана за възстановяване

Бургаският народен представител от ГЕРБ Жечо Станков влезе в нов зрелищен конфликт в коридорите на Народното събрание с водач на „ Продължаваме промяната “ (ПП). След преди няколко седмици Станков през днешния ден спори пред камерите с Асен Василев.

Последният разяснява по енергийни тематики по-рано сутринта. Станков обаче изясни, че се е заел да дава отговор на всяка неистина на Политическа партия с документи. Той още веднъж повдигна тематиката със санирането.

Асен Василев отвърна с риторичен въпрос: „ Има ли саниране в Плана за възобновяване? “

„ Кой го заложи? Кой заложи санирането “, отсече от своя страна Жечо Станков , визирайки заслугите на ГЕРБ.

„ И тука незабавно ви споделям: санирането на еднофамилните здания беше изкарано (от Плана за възобновяване и резистентност - ПВУ) тъкмо от този човек “, разгласи Станков, сочейки Василев. „ Той пое ангажимент към мен, като беше финансов министър, от трибуната, че ще го върне и че ще ревизира за какво е изкарано и ще направи всичко допустимо да се върне. И сега хванахме последния трен, в програмата на Министерство на регионалното развитие ще бъде вкарано еднофамилните здания също да бъдат санирани . Но това беше последният трен... По времето на държавното управление на „ Продължаваме промяната “ санирането на еднофамилните къщи беше отхвърлено “, добави бургаският народен представител.

Той и Асен Василев още веднъж спориха и кой е отговорен за възможното бъдещо затваряне на въглищните централи. Те въпреки всичко стигнаха до консенсус, че България следва да предоговори тази част от ПВУ. 

В разногласието се включиха в профил и други депутати, както и чиновници от пресцентровете на Политическа партия и ГЕРБ. 

Гледайте тук:



Очаквайте детайлности

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР