Burgas24.bg от полицията.В 15.39 часа днес в Първо РУ- Бургас

...
Burgas24.bg от полицията.В 15.39 часа днес в Първо РУ- Бургас
Коментари Харесай

Мистерия! 19-годишни близнаци откарани в Спешното в безпомощно състояние!

Burgas24.bg от полицията.

В 15.39 часа през днешния ден в Първо РУ- Бургас е получено известие от 50-годишна бургазлийка за това, че при прибирането си вкъщи, ситуиран на ул. " Цар Симеон ", открила, че единият от двамата й синове - близнаци на 19 години, е в безпомощно положение. Своевременно към адреса се отправили полицейски патрули и екип на незабавна помощ. Младежът е откаран в УМБАЛ- Бургас за приемане на здравна помощ.

Малко по-късно - в 16.10 ч. в Първо РУ- Бургас е получено известие за това, че в региона на ул. " Ген. Гурко " 8 /до подземната улица/ в безпомощно положение е открит млад мъж /вторият близнак /. Същият бил с пострадване в региона на главата, евентуално получено при рухването на земята. Потърпевшия също е откаран в УМБАЛ- Бургас.

Към момента медиците правят проучвания за определяне на точното здравословно положение на двамата 19-годишни бургазлии. По последни данни, здравословното положение и на двамата е устойчиво. Работата по случая продължава от чиновници на Първо районно управление (на МВР) - Бургас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР