Бургас. Вълнуваща звездна вечер се очертава неделната, на 14 юли,

...
Бургас. Вълнуваща звездна вечер се очертава неделната, на 14 юли,
Коментари Харесай

Бургас: Поредица летни прожекции в Туристически комплекс „Акве Калиде“ ще започне с българската продукция „Вездесъщият“ на 14 юли

Бургас. Вълнуваща звездна вечер се обрисува неделната, на 14 юли, в Туристически комплекс „ Акве Калиде “ в Бургас. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Поредица летни прожекции ще стартира в 21.30 часа на амфитеатъра на туристическия комплекс с завладяващото заглавие на българската продукция „ Вездесъщият “. Филмът е с пет награди от най-престижния фестивал на българския игрален филм „ Златна роза “. Награда за най-хубава мъжка роля печели Велислав Павлов, прочут ни и от сериала „ Откраднат живот “, а най-хубава женска роля е присъдена на Теодора Духовникова.
В лентата вземат участие още Весела Бабинова, Михаил Мутафов, Анастасия Лютова, Тони Минасян, Ирмена Чичикова и Борис Луканов. На прожекцията ще гостува Тони Минасян, който ще се срещне със феновете в 21:00 часа. Специално за лятното кино на амфитеатъра в Акве Калиде ще бъде построен огромен екран, а Бургасбус ще обезпечи ексклузивен курс на градски рейс №3, след края на прожекцията – 23:30 часа. Таксата за вход е 5 лева и е въведена за да обезпечи място на всеки фен. Билети може да закупите от Търговска колегия „ Акве Калиде “, ТИЦ – Часовника, Автогара юг, Магазия 1.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР