Бургас. Традиционната годишна изложба на Бургаска фотографска общност (БФО) ще

...
Бургас. Традиционната годишна изложба на Бургаска фотографска общност (БФО) ще
Коментари Харесай

Бургас: Традиционната годишна изложба на Бургаска фотографска общност ще бъде открита на 12 септември

Бургас. Традиционната годишна галерия на Бургаска фотографска общественост (БФО) ще бъде открита за разглеждане на 12 септември от 18.00 часа. Мястото е експоцентър „ Флора “, оповестиха от пресцентъра на Община Бургас .
Вече 11 години създателите от БФО са неразделна част от културния живот на града. До през днешния ден те са осъществени повече от 70 изложения и други фотографски планове, които са били показани в Бургас, София, Габрово, Стара Загора, Казанлък, Благоевград и в чужбина. В Сдружението членуват 34 фотографи – експерти и фенове, обединени от влечението си към това изкуство, само че всеки от тях има собствен личен жанр, механически похвати и естетически визии.
В своите фотографии членовете на общността освен споделят уловените от тях мигове, само че и чувството си за хубостта и очарованието във всеки един подробност, както и своите креативен търсения.
Тази година в изложбата вземат участие 19 създатели с над 40 фотоси, като още веднъж са застъпени всички жанрове – портретна, пейзажна, улична, актова, нереална и минималистична снимка. Тя може да бъде прегледана в дните до 28 септември при вход свободен.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР