Бургас. Състоя се първо официално събитие по проект Обновяване и

...
Бургас. Състоя се първо официално събитие по проект Обновяване и
Коментари Харесай

Въвеждат се мерки за енергийна ефективност в сградата на Община Бургас

Бургас. Състоя се първо публично събитие по план „ Обновяване и внедряване на ограничения за енергийна успеваемост в постройка на Община Бургас на ул. „ Александровска “ № 26 ДБФП №: BG16RFOP001-1.004-0005-C01, финансиран по Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ 2014-2020 година Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
Целта на плана е да се вкарат ограничения за енергийна успеваемост, при които класът на енергопотребление на общинската постройка, обект на намеса, да се увеличи от D на B.
По време на събитието, стана ясно, че планът адресира три съществени аспекта на потребности, свързани с понижаване на крайното енергопотребление в постройката на Общинска администрация, възстановяване комфорта на обитаване, обезпечаване на еднакъв достъп и обществено включване на хора с увреждания.
С осъществяването на плана ще се вкарат ограничения за енергийна успеваемост, част от които включват ремонт на всички остарели инсталирани самостоятелни климатици и инсталиране на нов термопомпен елемент, монтаж и въвеждане в деяние на нова котелна апаратура за отопление на постройката, създаване на нова отоплителна апаратура с ефикасна, изолирана тръбна мрежа.
За постигането на по-висок енергиен клас са планувани и новаторски енергоспестяващи ограничения по инсталациите на постройката посредством монтиране на автоматика за следене на външна и вътрешна температура и ръководство на топлопредаването, създаване на фотоволтаична система за лични потребности.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР