Бургас С издигане на националния, европейския и общинския флаг беше

...
Бургас С издигане на националния, европейския и общинския флаг беше
Коментари Харесай

С издигане на националния флаг и военен ритуал в Бургас беше отбелязан Никулден

Бургас С издигане на националния, европейския и общинския байрак беше маркиран Никулден в Бургас, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус " - Бургас . Пред постройката на Общината бяха издигнати представителни блокове от военните формирования от бургаския гарнизон в състав: внушителен блок от флотилия " Бойни и спомагателни кораби " с пълководец лейтенант Калин Тодоров, внушителен блок от състава на взаимното командване на силите с пълководец лейтенант " Светослав Славов ", внушителен събирателен блок от формированията на военно-въздушните сили с пълководец ст. лейтенант Марин Маринов, внушителен блок на регионалния и общински Съюз на офицерите и сержантите от запаса и запаса на град Бургас, на съюза на ветераните от войните в България, на съюза на военноинвалидите, военнопострадалите от войните и в спокойно време, на сдружение " Военноинвалид " и съюза на моряците ветерани.

Командващ ритуала бе капитан трети сан Калоян Попов от флотилия " Бойни и спомагателни кораби ". В ритуала взе участие и представителния духов оркестър на Община Бургас с диригент Атанас Камиларов. Стоят бе признат от началника на гарнизон - Бургас и пълководец на флотилия " Бойни и спомагателни кораби " Военноморски сили - флотилен адмирал Мален Чубенков.

Сред формалните посетители, пристигнали да станат част от ритуала бяха още Негово Всокопреосвещенство Сливенския Митрополит Йоаникий, кметът на Бургас Димитър Николов, регионалният шеф Вълчо Чолаков, ръководителят на Общински съвет - Бурагас Севдалина Турманова.

Мария ПОПЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР