Бургас. Редица проекти, продължаване на благотворителни изяви и въвеждане на

...
Бургас. Редица проекти, продължаване на благотворителни изяви и въвеждане на
Коментари Харесай

Росица Тодорова, клуб „Млад журналист”: Редица проекти, благотворителните изяви и нови каузи са в плановете на СУ „Христо Ботев“ в кв. „Черно море“ за учебната година

Бургас. Редица планове, продължение на благотворителни изяви и въвеждане на нови идея са в проектите на колектива и управлението на СУ „ Христо Ботев “ в кв. „ Черно море “ за идната образователна година. Това сподели за Радио „ Фокус ” – Бургас Росица Тодорова, преподавател и началник на клуб „ Млад публицист ” към СУ „ Христо Ботев ”, в кв. „ Черно море ”.
„ Работихме по много планове, само че занапред предстоят и нови хрумвания, по които екипът работи, с цел да бъде СУ „ Христо Ботев “ една привлекателна и притегателна територия за учениците и техните родители. Съвсем скоро да вземем за пример открихме нов новаторски кабинет. Той съставлява една прелестна зала, която не е типичната класна стая, защото чиновете, типични за едно такова класно пространство, са сменени от маси, Оборудван е и с съвременна интерактивна дъска, към която всички към този момент демонстрират огромен интерес. Идеята е децата да бъдат събрани в екип, което ще се способства за по-добрата връзка сред тях. Защото мислим, че в последните години експанзията в действителност е на челни места, за огромно страдание ”, сподели още Тодорова. По думите й сходни начинания давали опция да се работи върху работата в екип, против враждебността и експанзията, наред с опцията всичко това да се случва благодарение на новите технологии.
„ Благодарение на донори, които направиха жест към клуба, който управлявам от четири години под името „ Млад публицист “, обзаведохме отчасти този кабинет и спечелихме от различен донор компютър, както и записващо устройство, за което сме доста признателни.
В договаряния сме и с различен донор по различен наш план, за който към този момент нямаме самообладание да стане факт. Той е обвързван с това учениците от този клуб да стартират да пишат и вестник. Идеята е като начало да бъдат издадени 4 броя, само че може би ще стане факт след старта на образователната година.
А с изключение на жестове към отделенията в локална болница и старешки дом в града, клубът е планувал и подаяние за локално съдружие за хора с увреждания.
Деница ДИМИТРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР