Бургас. През почивните дни в края на тази седмица, най-късно

...
Бургас. През почивните дни в края на тази седмица, най-късно
Коментари Харесай

Бургас: Очаква се новият паркинг на бул. „Мария Луиза“ да бъде отворен за ползване през предстоящите почивни дни

Бургас. През почивните дни в края на тази седмица, най-късно в понеделник, ще бъде отворен за гратис прилагане новият общински паркинг по бул. „ Мария Луиза “, оповестиха от пресцентъра на Общината . Местата в него са над 130. Сред тях 6 са за коли на хора с увреждания. Маркировката се поставя сега. Тя е съобразена с потребностите на живеещите в прилежащия блок бургазлии, като са завършени коридори към входовете им. Не паркирайте върху тях, с цел да могат хората да влизат и излизат обикновено от домовете си!
Освен дотъкмяване на маркировката и някои дребни елементи, остава да се насипе пръст в цветарниците пред жилищния блок – задача, която Общината извършва през днешния ден и през идващите дни. За оптимално потребление потенциала на новия паркинг, придвижването през него е проведено еднопосочно. Иначе достъпът е двустранен, през улица „ Пробуда “ и улица „ Самуил “. Предвижда се по-нататък да бъде актуализирана и самата улица „ Самуил “.
В идващия общински бюджет, както всяка година, ще бъдат планувани и препоръчани за утвърждение от локалния парламент нови местоположения за строителство на паркинги в Бургас.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР