Бургас отново е домакин на двудневна кандидатстудентска борса, която ще

...
Бургас отново е домакин на двудневна кандидатстудентска борса, която ще
Коментари Харесай

Бургас става домакин на двудневна кандидатстудентска борса

Бургас още веднъж е хазаин на двудневна кандидатстудентска борса, която ще се организира на 16 и 17 март (петък и събота) в изложбената зала и фоайето на Младежкия културен център. В тази самодейност, проведена от Сдружение " Кандидатстудентска борса " с общителното съдействието на Община Бургас и Младежкия културен център, ще вземат присъединяване над 15 български висши образователни заведения от цялата страна, оповестиха от Общината.
Идеята на кандидатстудентската борса е да даде нужната информация на младежите в града, където учат и живеят. По този метод те икономисват време и разноски за пътешестване.
По време на ревюто на щандовете кандидат-студентите и всички интересуващи се ще получават настояща информация, съвещания или съвет от експерти от висшите учебни заведения за изискванията, периодите за кандидатстване, класиране, записване и стратегиите за подготовка на приемните изпити.
Бъдещите студенти ще получат още информация за предварителните и постоянните изпити, признаването на зрелостните изпити, битовото устройване и обществените придобивки, които дава съответното образователно заведение.
Младежите ще имат опция да се снабдят с кандидатстудентски справочници, учебно-помощни и осведомителни материали.
Кандидатстудентската борса ще бъде отворена и ще приема гости на 16 март от 10:00 до 18:00 часа и на 17 март от 09:00 до 14:00 часа.
Повече информация за форума ще откриете на уеб страницата на Община Бургас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР