Бургас. От 19 до 21 юли в Експозиционен център Флора“

...
Бургас. От 19 до 21 юли в Експозиционен център Флора“
Коментари Харесай

Бургас: От 19 до 21 юли в Експозиционен център „Флора“ в Морската градина ще се проведе първи международен фестивал на бирата „101 Beer Fest“

Бургас. От 19 до 21 юли в Експозиционен център „ Флора “ в Морската градина ще се организира първи интернационален фестивал на бирата „ 101 Beer Fest “ - Бургас. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . В самодейността вземат участие над 20 компании с повече 101 пивоварни. Основната му цел е оптималната популяризация на огромния брой висококачествени задгранични марки бира, както и на българските производители на крафт бира.
Обикновено крафт пивоварните са частни, дребни и създават лимитирано количество бира. Пивоварите обаче не залагат толкоз на количеството, колкото на качеството и усетите на бирата. Сред крафт бирите можете да намерите някои по-традиционни усети, само че с осезаемо по-добро качество. Само тук може да опитате нещо друго – крафт бира с мед, люти чушки, бекон, кафе, шоколад, стриди или с плодове. Има и бири, отлежавали в бъчви от бърбън, които се обогатяват с спомагателен мирис. Вносители на немски, чешки, белгийски, британски, полски, шведски и японски бири ще показват най-хубавото от пивоварните на съответните страни. Участниците са подготвили доста изненади с атрактивни и промоционални цени, както и благоприятни условия за дегустация на избрани марки.
За посетителите на 20 юли от 19.00 часа група „ Обратен резултат “ ще подгрее публиката, с цел да може тя да се охлади с богатото многообразие на показаните питиета. Хубавата бира върви с хубаво мезе, а за това ще се погрижи вкусната скара, която ще ви изкуши с прелестните ребра, ущипци, плескавици, пилешки и свински филета, риба и пържени картофки. Фестивалът ще се организира от 16.00 до 22.00 часа на 19 и 20 юли и на 21 юли - от 12.00 до 22.00 часа.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР