Бургас. Христо Шопов и Лилия Маравиля ще представят в Бургас

...
Бургас. Христо Шопов и Лилия Маравиля ще представят в Бургас
Коментари Харесай

Бургас: Христо Шопов и Лилия Маравиля ще представят в града постановката „Всяка година по същото време”

Бургас. Христо Шопов и Лилия Маравиля ще показват в Бургас спектакъла „ Всяка година по същото време “. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Постановката ще бъде играна на 13 февруари от 19.00 часа в Културен дом на Нефтохимика. Тя е продължение на продукцията с присъединяване на Христо Шопов и Лилия Маравиля – „ Догодина по същото време “ по сюжет на блестящия драматург Бърнард Слейд.
Във втората част от нея актьорите не престават забележителната си креативна симбиоза, с цел да разкрият посредством героите си – Джордж и Дорис, тайните на трогателна обич, неподвластна на житейските условия. Прекрасният превод е дело на проф. Андрей Аврамов. Режисьорът – Георги Михалков съумява интуитивно да построи облиците по най-хубавия метод и дружно с целия екип да подари на публиката един предстоящ и паметен театър.
„ Всяка година по същото време “ е пиеса, която рисува история с палитрата на всички човешки страсти и положения. Чувствен и занимателен разговор за неизбежните лутания сред комфортните самоизмами и отрезвяващите истини. За оня стадий, в който изпитваш потребност да осмислиш пропуснатите благоприятни условия и да се отдадеш на неосъществените хрумвания, дружно с някой, който те обича и поддържа. За моментите, в които бързаш да прекосиш пустинята на неполучените отговори и да изкачиш своя персонален Еверест.
Билети за постановката можете да закупите на касата на НХК и в мрежата на Eventim.bg.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР