Бургас. Благотворителен концерт с базар в помощ на пострадалите от

...
Бургас. Благотворителен концерт с базар в помощ на пострадалите от
Коментари Харесай

Благотворителен концерт с базар в помощ на пострадалите от наводнението в Бургаско събира на една сцена изтъкнати изпълнители

Бургас. Благотворителен концерт с базар в помощ на потърпевшите от наводнението в Бургаско събира на една сцена изтъкнати реализатори оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Събитието ще се организира на 10 ноември в Дома на НХК. То ще стартира в 17.00 часа с благотворителен базар, на който всеки ще може да грабне коледни лакомства и сувенири или да се снима в специфична коледна фотосесия против персонално подаяние.
В 18.00 часа е началото на концерта, който събира на една сцена Веселин Маринов, Стефан Диомов с Петте сезона, група FOUR с Преслава Минасян, Танцов отбор „ Здравец “ – гр. Камено и други.
Съорганизатори на събитието са съдружие „ Алианс за нашите деца “, ГЕРБ-Бургас, Жени ГЕРБ-Бургас и Майки ГЕРБ. За спомагателна информация и опазване тук-там за концерта: гр. Бургас, ул. " Конт Андрованти " 5 и телефон 056819040.
Всички събрани средства от благотворителния концерт с базар, ще бъдат дадени за потребностите на деца от фамилиите на потърпевшите от бедствието в общините Бургас и Камено. Събитието е част от огромна акция, инициирана от ГЕРБ Бургас, която продължава с набиране на мебели и техника за наводнените семейства.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР