Буреносни облаци надвисват в попфолк гилдията покрай грандиозния концерт на

...
Буреносни облаци надвисват в попфолк гилдията покрай грандиозния концерт на
Коментари Харесай

Тони Стораро призна за връзка между Фики и Преслава

Буреносни облаци надвисват в попфолк гилдията около грандиозния концерт на Тони Стораро, който на 9 май ще отпразнува 25 години на сцената в " Арена София ". Това написа България през днешния ден.

Поводът за това са две големи неналичия в имената на звездите, които ще поздравят Стораро-старши с осъществявания от сцената - Преслава и Глория.

Особено деликатна се оказва тематиката с отсъствието на Преслава, с която Стораро има един от най-хитовите си дуети, озаглавен " Повече не питай ". Наред с общите музикални планове и другарство през годините двамата са свързани и по интимна линия. Но не директна, а посредством огромния наследник на Тони - Фики.

едем години към този момент минаха, откогато Тони Стораро с половин уста призна, че Фики и Преслава имат връзка. А самият Фики с необятна усмивка сподели, че е влюбен в най-известната фолкпевица. Двамата вършат цели три дуета, в които се пее за обич и още нещо.

Фики и Преслава изрично показват връзката си на сватбата на сътрудниците си Джена и Атанас Стоев - Малкия Канар през юли 2016-а. Двамата се появяват дружно и безусловно не се отлепят един от различен цялата вечер. Според осведомени Фики и Преслава, които преди време са спрягани за любовници, още веднъж възобновяват връзката си, като тогава наклонността е връзките им да се основават освен на креватна гимнастика, а настойчиво да се задълбочават.

Клюката по това време мълви, че чалга фурията от Добрич най-сетне е решила да даде късмет на младия си сътрудник, който бил влюбен до уши в нея още от дете.

Бурна се оказва любовта сред Фики и Преслава, които ту се събират, ту се разделят, щом останат без половинки до себе си, споделят осведомени. Но това води до два негатива за двамата.

Първият е здрав бой от мутри, който Фикрет изял поради връзките си с Преслава. Напрежението пристигнало от Бирмата - някогашния на фолкфурията. Вместо да се стресне от побоя обаче, Стораро-младши се нахъсал още повече и без грам терзание се появил на рождения ден на певицата, въпреки и с разрушен нос.

Вторият идвал от самия Тони Стораро, който не подкрепял похожденията на огромния му наследник и желал той да се задоми за съзнателна, добра и грижовна жена, която да му нации деца и да се грижи за семейство. Нещо, което след това се случи - Фики си хвана Гюлджан, която му роди две деца и 4-членното семейство наподобява доста щастливо. Синът му е кръстен на дядо си Тони, а дъщеричката носи името Еслем.

По този метод десетилетие по-късно обстановката наподобява радикално друга. Фики ще пее в " Арена София " за празничния мотив на татко си, само че не и Преслава.

В сметките не влиза и Глория, което също сащиса почитателите. Стораро-старши и примата на попфолка имат извънредно сполучлив дует от 2022-ра и показват положителни връзки, само че все пак тя също остава навън от листата с ВИП посетители на празничния концерт, който включва топимената в чалгата Азис, Галена, Софи Маринова (която е най-хубавата другарка на Преслава, а тя от своя страна беше кума на Софка на сватбата й с Гринго - б.а.), Десислава, Алисия, Константин, Емилия и дребния му наследник Емрах.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР