Бунтовникът от Вагнер Евгений Пригожин е или мъртъв, или в

...
Бунтовникът от Вагнер Евгений Пригожин е или мъртъв, или в
Коментари Харесай

Бивш американски генерал с конспиративна теория: Пригожин е мъртъв или в ГУЛАГ, едва ли повече ще го видим

" Бунтовникът от Вагнер Евгений Пригожин е или мъртъв, или в някой от лагерите ГУЛАГ на Путин след проваления прелом ", съобщи някогашен американски военачалник в изявление за телевизия Ей Би Си.

Пенсионираният военачалник Робърт Ейбрамс, служил като пълководец на американските сили в Корея, счита, че Пригожин най-вероятно е мъртъв и допусна, че в никакъв случай повече няма да бъде забелязан обществено.

Пенсионираният военачалник съобщи, че " той (Пригожин) или ще се укрие, или ще бъде изпратен в пандиза, или ще се оправи по някакъв различен метод, само че се колебая, че в миналото ще го забележим още веднъж ".

На въпрос дали счита, че Пригожин е към момента жив, Ейбрамс отговори: " Аз персонално не мисля, че е жив, а в случай че е жив, то той е някъде в пандиза ".

Пригожин беше един от доверените хора на Путин, само че се трансформира в мощна опасност, която доближи своя връх с опита за протест против военното управление на страната.

Предполагаемата среща сред Путин и Пригожин по-късно е била " мощно инсценирана ", допусна Ейбрамс и добави: " Ще бъда сюрпризиран, в случай че фактически забележим доказателство, че Путин в действителност се е срещал с Пригожин ".

БГНЕС напомня, че съветските държавни медии оповестиха, че Пригожин е напуснал Русия и е отпътувал да живее в заточение в Беларус след несполучливия прелом предишния месец, само че от този момент водачът на " Вагнер " не е виждан. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР