„Бунтът срещу Красимир Каракачанов в Столипиново беше предвождан от ислямисти.

...
„Бунтът срещу Красимир Каракачанов в Столипиново беше предвождан от ислямисти.
Коментари Харесай

ВМРО: Циганизацията и радикализацията трябва да спрат!“

„ Бунтът против Красимир Каракачанов в Столипиново беше предвождан от ислямисти. Циганизацията и радикализацията би трябвало да спрат! “ Това се споделя в позиция на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване по отношение на полицейската акция против разпространяване на опиати в гетата в двата града, в резултат на която ромите там провокираха вълнения и още веднъж желаеха оставката на вицепремиера Красимир Каракачанов.

„ Налагането на ред и правда в гетата е част от програмата за справяне с циганизацията, която заместител министър-председателят по публичен ред и сигурност, министър на защитата и ръководител на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване Красимир Каракачанов ще показа публично пред Министерски съвет в границите на идната седмица. Концепцията е подготвена и обгръща необятен пакет от ограничения, които да слагат началото на действителна интеграция на циганския етнос – развой, който съзнателно беше спъван последните 30 години.

Ние, Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация, сме безапелационни, че полицията е работила законно и професионално. По данни на Министерство на вътрешните работи акцията е против група роми, които се занимават с наркоразпространение. Арестувани са 4 индивида и е открит над половин кг хероин. В опит да избягат от органите на реда те нахлуват в близка кръчма. Последват провокации и опит за предизвикателство на вълнения от страна на ромите, предвождани от общинския консултант Айри Мурад.

Лицето Мурад е от партията на Орхан Исмаилов – НПСД, която е част от новата „ родолюбива “ коалиция на Веселин Марешки. Той е скандално прочут в Пловдив с проповядването на коренен ислям, насаждането на междуетническо напрежение и опити за злоупотреби с общински средства. Айри Мурад намерено проповядва, че дамите не би трябвало да работят и би трябвало да носят бурки. В изявление пред национална медия преди време той дори се похвали, че извежда жена си един път седмично, кара я да върви забулена и не ѝ разрешава да работи. Държим да подчертаем, че същият този „ патриот “ – съдружен сътрудник на различен неприкрит сходен, за какъвто се показва Марешки, нощес застана отпред на етнически протест против вицепремиера Каракачанов и страната.

Ние от Вътрешна македонска революционна организация неведнъж сме заявявали, че полицията и армията въплъщават правовата страната и всяко посягане против служители на реда и военнослужещи за нас е посягане против държавността.

Ето за какво още през днешния ден ние ще подадем сигнал до ДАНС против провокатора Айри Мурад за осъществяване на антидържавна активност и разпространяване на коренен ислям “, се споделя в декларация от името на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР