Бункер от , построено през 1941 г. като радарен център

...
Бункер от , построено през 1941 г. като радарен център
Коментари Харесай

Продават бункер от Втората световна война за 400 000 паунда

Бункер от, издигнато през 1941 година като радарен център с 60 пространства на две равнища е разгласен за продажба в графство Девон в Англия за 400 000 паунда, заяви „ Дейли мейл ”.
Военният обект Hope Cove е с повърхност над 10 000 кв. м и се намира недалече от курортния град Салкомб и военното летище Болт Хед. Той е реконструиран по време на и е употребен от противовъздушната защита на страната за прехващане на руски самолети.
 Турция сътвори и тества бомба палач на бункери (ВИДЕО) Турция сътвори и тества бомба " палач на бункери " (ВИДЕО)
Със SARB-83, създадена и създадена в Турция бомба „ палач на бункери “, са били извършени сполучливи тествания, съобщи минист...
В случай на е трябвало да стане един от изключителните районни центрове на английското държавно управление. През 1958 година бункерът е предаден на Министерството на вътрешните работи на Англия.
Говорителят на компания „ Емсън ” разгласи, че искащите да купят нещо извънредно имат „ прелестната опция да получат този исторически обект от времето на Студената война ”. Той е бил част от програмата на английското държавно управление ROTOR – радиолокационна система за противовъздушна защита, позволяваща на Обединеното кралство да открива евентуални офанзиви на руски бомбардировачи.
Търгът за бункера ще се организира онлайн на 10 февруари в град Ексетър.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР