БулфотоВъзможно е Слави Трифонов да има план да припознае служебното

...
БулфотоВъзможно е Слави Трифонов да има план да припознае служебното
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Слави Трифонов може да припознае служебното правителство на готово

Булфото

Възможно е Слави Трифонов да има проект да припознае служебното държавно управление, което да продължи да ръководи.

За да се даде оценка на един длъжностен кабинет, би трябвало да мине още много време. Все отново за момента рейтингът му е позитивен поради президента Румен Радев. 

Това съобщи в ефира на Нова телевизия и предаването " Пресечна точка " социологът Първан Симеонов, съобщи Блиц.

" Служебните кабинети постоянно наподобяват добре, тъй като те идват в интервал на рецесия. Няма по какъв начин да не стоят по-добре в очите на хората ", счита той. 

Според него сега живеем в положение " дума против дума ". Така ще живеем най-малко до изборите, приказвам за президентските, само че и след това. Групата за смяна въпреки всичко е по-настървена.

" Голяма част от нещата, които излизат като сведения и информация, би трябвало да следим дали ще се потвърдят ", счита Симеонов. 

По думите му служебният кабинет ще има попътен вятър поради настройките на обществото. " Толкова ще е попътен, че може и някой длъжностен министър да остане за постоянен мандат ", счита той.

" Ако на следващия ден би трябвало да се построява нов кабинет, изключително че партията на Слави няма политически образ и не е подготвена да договаря, може служебното държавно управление да се припознае на готово ", сподели Симеонов. 

" В този кабинет към този момент има алена съставна част, която е Българска социалистическа партия, само че не е тъкмо Нинова ", добави социологът.

Според него президентът е дал подготвен артикул и това не е просто служебно държавно управление, а кабинет, който работи със стратегически размах. Президентът има доста съществено публично доверие и това оказва помощ на министрите ", сподели той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР