Булфото и Служебният министър на икономиката Кирил Петков разпродава на

...
Булфото и Служебният министър на икономиката Кирил Петков разпродава на
Коментари Харесай

Кирил Петков обяви за публична продан БМВ-то за четвърт милион на бившия шеф на ББР

Булфото и

Служебният министър на стопанската система Кирил Петков разпродава на обществен търг безсмислено скъпи коли на висши държавни служители. 

" Поздравявам и поддържам новото управление на Българската банка за развиване, назначено от министър Кирил Петков, за това им деяние, а точно, че БМВ-то на Мавродиев (бившия управител) струващо четвърт милион лв. е оповестено за обществена обмен. ", заяви обищнският консултант Борис Бонев.

" Държавните чиновници, без значение какъв брой висока служба заемат, нямат никаква нужда от първокласни лимузини.

Като стана кмет на София, мерцедесът на Фандъкова и джипките на всички заместник- кметове ги чака същата орис. Единствената разлика ще бъде, че ще бъдат изложени за обмен на Московска 33. ", написа той.



 

" Банката за развиване пусна търг за БМВ-то на Мавродиев с начална цена 95 хиляди лв., единствено на 39 хиляди километра. Луксозната кола е с всички екстри, такава нова коства към четвърт милион. Изложена е пред офиса на банката до Народния спектакъл. ", показва Владислав Панев.

" Смятайте за какви неща са харчени парите на данъкоплатците. Чудесна самодейност на новия директорски съвет на държавната банка да се отърве от скъпите и неносещи рентабилност активи. Това е метода, открити и транспарантни търгове. А не скрито, без никой да разбере. Както се е случвало нерядко. Поздравления за целия състав, в това число за изпълнителният шеф Цанко Арабаджиев "



 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР