Bugatti и подразделението GilletteLabs на Gillette анонсираха нов съвместен проект, реализиран под

...
Bugatti и подразделението GilletteLabs на Gillette
анонсираха нов съвместен проект,
реализиран под
Коментари Харесай

Самобръсначка с подгряване от Bugatti и Gillette

Bugatti и подразделението GilletteLabs на Gillette анонсираха нов взаимен план, реализиран под формата на специална серия електрическа самоблъсначка с функция за затопляне.

За новия продукт- GilletteLabs | Bugatti Special Edition Heated Razor, от Gillette споделят, че комбинира силите на два международни иноватора за постигането на извънредно изживяване по време на бръсненето. От GilletteLabs споделят, че с натискането на един бутон, новата самобръсначка се включва и предлага успокояваща топлота за по-комфортно бръснене.

"Точно сходно на това по какъв начин всяко Bugatti въплъщава несравнимото чувство от управлението, тази ултра-прецизна самобръсначка е основана освен да бръсне, само че да сътвори възможно най-луксозното преживяване от бръсненето в домашна конюнктура ", разяснява Гари Комб, изпълнитилен шеф на P&G Grooming.



Специалната серия на самобръсначката е изпълнена в тематичния за Bugatti Agile Bleu цвят, употребен при рисковата версия В комплекта The GilletteLabs | Bugatti Special Edition Heated Razor са включени самобръсначката, магнитна зарядна станция, две спомагателни глави и две тематично брандирани почистващи кърпи.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР