Будител на годината- това е новото название, с което син

...
Будител на годината- това е новото название, с което син
Коментари Харесай

Стефан и Максим Иванови получиха наградата "Будител на годината"

" Будител на годината " - това е новото наименование, с което наследник и татко допълниха персоналните си биографии. Стефан и Максим Иванови бяха наградени от bTV Media Group.

Преди година те реализираха фантазията си, а точно да бъдат господари над четвъртата стихия-водата. Морската експедиция ги среща с нестихващия океан и с безкрайните усложнения при осъществяването им. Как те разказват приключението си година по-късно?

“Смятахме, че това е невероятно и доста постоянно човек не прави идната стъпка, когато си мисли, че нещо е невероятно, само че се оказва, че е допустимо “, съобщи Стефан Иванов.

Чувството да не си сигурен дали ще видиш още веднъж сушата ги държи над компликациите, които ги сполетяват. Но точно в компликациите те преоткриват кои са значимите неща в живота и затвърждават връзката им като татко и наследник.

„ Осъзнах какъв брой би трябвало да съм признателен за всичко, което имам и за фамилията, и за всички по-фундаментални неща, като храната, съня, леглото, топлият дом. Всичко това липсваше като бях на лодката и осъзнах какъв брой огромен късметлия съм в действителност в ежедневния си живот “, добави Максим.

Максим и Стефан споделят, че фамилията е мотивацията да провокират себе си и да покоряват неизвестността на живота.
Снимка: bTV
„ Оказа се, че когато има една доста сложна, предизвикателна идея хората се сплотяват към нея. Намериха се доста съидейници, които ни даваха освен мощен дух, само че и напълно съответни рекомендации и препоръки, с което ни помогнаха доста “, добави Стефан.

На 1 ноември татко и наследник получиха премията " Будител на годината ". В знак на признателност екипът на bTV получи подарък - новоиздадената книга на Максим и Стефан Иванови.

“Отново доста благодарим за специфичната премия на bTV и ние сме подготвили за вас една изненада - книгата " Неверест ", в която описваме плаването и приказваме за дарителството. Искаме да пожелаем на целия екип да продължавате да сбъдвате дребните, огромни и най-невъзможните си мечти”, сподели Стефан.

Книгата " Неверест " въплъщава освен дръзката им фантазия, само че е и въодушевяващ образец за нестихващата религия в душите ни.
Снимка: bTV
„ Книгата, която написахме не разказва единствено нашето странствуване, само че има и цел да стимулира повече българи да повярват в себе си. Понеже един човек не може да бъде будител, не може да реализира нещо, в случай че не има вяра в себе си “, счита Максим.

Стефан добави, че в книгата са описали и идеята, която са прегърнали още преди да отплават, а точно – дарителство на органи след, като човек почине.

„ Това е една концепция, която ни възпламени, дарителските хрумвания, будителските хрумвания са като огън, запалваш се, предаваш нататък и той се разгаря по-бързо “, сподели още той.

4444 морски благи, 105 дни с гребна лодка през Атлантика в сезона на ураганите им носи и върхът на Гинес за “Най-млад гребец, прекосил океана “ и “Първата гребна лодка, прекосила Атлантика от изток на запад “. В духа на будителите, тези двама смели мъже имат вяра в духовната си мощ и това се потвърждава посред свирепата сцена на океана.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР