bTV Пост в социалните мрежи развълнува много хора. Жена от Пловдив

...
bTV
Пост в социалните мрежи развълнува много хора. Жена от Пловдив
Коментари Харесай

Потресаваща жестокост: Пронизаха малко котенце със стрела в окото

 bTV Пост в обществените мрежи развълнува доста хора. Жена от Пловдив разгласява фотоси на коте, простреляно със стрела. Според нея това се е случило до детска градина. Костадинка Илиева се грижи с обич за няколко улични котки в пловдивския регион " Тракия ". От два месеца дамата се е преместила да живее в друга част на града, само че постоянно идва да храни любимците си, след което почиства и си потегля.

" Грижа се за тях от към 2 години. Както видяхте, множеството от тях са с рязано уше. Което значи, че са кастрирани. Храня ги. Гледам ги. Обичам си ги ", споделя за btv Костадинка Илиева.

Преди дни едно от котетата е простреляно с железна стрела в окото. Инцидентът се случва на метри от детска градина. " Как може да го направиш с живо създание и наоколо до детската градина? Детската градина е на 5 метра. Всичките деца се бяха залепили на оградата и виждаха това нещо. Което за мен не е обикновено ", твърди дамата.

" Предполагам, че е стрела от арбалет, тъй като е къса. От лъковете стрелите са много по-дълги. Това е оръжие, което има много сериозен капацитет. С много сериозна мощ се изстрелва стрелата и това е рисково и за хора, и за животни. Не е играчка никога ", разяснява ветери
Костадинка поставя големи старания, с цел да избави простреляното коте. Сивка е оперирана във ветеринарна клиника.Хирургическата намеса не е по финансовите благоприятни условия на дамата и тя моли за помощ другари в обществените мрежи. Ветеринарната клиника се отхвърля от хонорара за интервенцията, само че би трябвало да бъдат заплатени консумативите и рентгена.

" Опасната пукотевица с арбалет в гъсто обитаем регион на града не трябва да остава без последици ", безапелационна е Костадинка Илиева. Тя е решена да подаде тъжба в полицията за определяне на индивида, създал изстрела.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР