btvnovinite.bgПредполага се, че изплувалите от морето пакети с кокаин са

...
btvnovinite.bgПредполага се, че изплувалите от морето пакети с кокаин са
Коментари Харесай

Морето в Румъния изхвърли на плажа 150 кг кокаин

btvnovinite.bg

Предполага се, че изплувалите от морето пакети с кокаин са част от същата пратка, която беше открита в края на предишния месец в делтата на река Дунав

В Румъния към 150 кг кокаин изплуваха от Черно море на няколко плажа в региона на град Констанца. Полицията предизвести локалните поданици да не ги пипат, заяви " Ройтерс ". " Разхождах се по плажа, а полицията беше предизвестила, че са разкрили опиати. Намерих един пакет, вътре имаше към кг кокаин. Обадих се в полицията, те незабавно пристигнаха и започнаха да вършат фотоси ", описа локален гражданин.



Предполага се, че изплувалите от морето пакети с кокаин са част от същата пратка, която беше открита в края на предишния месец в делтата на река Дунав. Тя е била транспортирана с откритата от полицията лодка с двойно дъно.

Тогава беше открит към 1 звук кокаин, а полицията задържа двама сръбски жители, по съмнения, че са наркотрафиканти.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР