БтвБългария бавно наваксва закъснението си, спрямо други страни-членки на ЕС,

...
БтвБългария бавно наваксва закъснението си, спрямо други страни-членки на ЕС,
Коментари Харесай

ЕК: В България не се разследват адекватно потенциални финансови престъпления

Бтв

България постепенно наваксва закъснението си, по отношение на други страни-членки на Европейски Съюз, макар положителната си икономическа обстановка. Становището е на Европейската комисия и е част от годишната оценка за икономическото и обществено състояние в страните от Съюза.

Най-сериозни проблеми или " несъразмерни несъответствия " са установени в Кипър, Гърция и Италия. България, дружно с още 9 страни-членки, е в групата с " макроикономически несъответствия ".



Страната ни е взела ограничения за укрепване на банковия бранш, регистрира Европейска комисия, само че редица от тези ограничения трябва  да бъдат осъществени на процедура.

В България не се проверяват съответно евентуални финансови закононарушения, свързани с пране на пари. Не е реализиран прогрес и в констатирането на аргументите за това, акцентира отчетът.

Европейска комисия подчертава и на риска при издаването на документи за българско поданство.

Проучванията за лицата, които желаят да получат европейски документ у нас, както и за произхода на средствата им, не са задоволителни, са споделя в текста.

Подобрено е положението на трудовия пазар, само че съществени обществени проблеми остават нерешени. Много българи не престават да имат усложнения за достъп до здравни грижи, установи още Европейска комисия. Административната промяна се развива постепенно, а битката с корупцията остава главен залог.

През пролетта се чакат характерните оферти на Европейска комисия за всяка страна за интервала 2019 – 2020г.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР