bTV Media Group придоби правата за излъчване на срещите в

...
bTV Media Group придоби правата за излъчване на срещите в
Коментари Харесай

bTV Media Group ще излъчва срещи от УЕФА Шампионска лига и през следващите три години

bTV Media Group закупи правата за лъчение на срещите в сряда от УЕФА Шампионска лига до 2021 година Двубои от най-популярния и комерсиален футболен шампионат в света, в това число финалните мачове сред двата най-хубави тима напролет на 2019, 2020 и 2021 година, ще бъдат предавани в каналите bTV Action, Ring и Voyo.bg. Спортната редакция на медийната група приготвя и в допълнение коментарно и извънредно наличие особено за онлайн среда.

Интересът към Шампионска лига у нас през годините е неоспорим, потвърден и от отличното му показване в каналите на bTV Media Group. Финалът на шампионата за сезон 2017-2018 година сред Реал Мадрид и Ливърпул, излъчен на 26 май по bTV Action, притегли 38,2% от феновете на възраст 18-49, с 12% повече по отношение на миналогодишния край. Още по-голям е ползата измежду младата публика. Повече от 43% от всички на възраст 18-34 (с 22% повече от предходната година) са наблюдавали третич следващ извоюван край на Реал Мадрид в най-престижния клубен шампионат. bTV Action беше най-гледаният ТВ канал вечерта на 26 май измежду всички групи фенове.

„ В медийна среда, напълно доминирана от наличието, bTV Media Group съблюдава уговорката си към феновете, като още веднъж ще предложи най-хубавото от футбола. Шампионска лига е най-вълнуващият клубен футболен шампионат освен в Европа, само че и в света, а почитателите ще могат да наблюдават срещи, мнения и в допълнение особено наличие на всички наши платформи “, разяснява Флориан Скала, основен изпълнителен шеф на bTV Media Group.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР