bTV излъчи за отрицателно време дългоочаквания втори сезон на комедийния

...
bTV излъчи за отрицателно време дългоочаквания втори сезон на комедийния
Коментари Харесай

Кога да очакваме Съни бийч 3?

bTV излъчи за негативно време дълго чакания втори сезон на комедийния сериал „ Съни бийч”, който мина съвсем като комета през малкия екран. Но, въпреки и забита в лятната почивка и изстреляна с честотата на сапунка в границите на малко повече от месец, продукцията съумя да събере доста почитатели, които към този момент се питат дали ще има продължение. Сценарият за новия сезон от дълго време е написан, научи „ Уикенд”. Въпросът е дали от малкия екран ще дадат зелена светлина на продуцентите Иван и Андрей, с цел да го снимат.

Третият сезон на „ Съни бийч” е плануван от години. Сценарият бил написан дружно с първите два, защото продукцията изначално е била планувана като история, която се развива в три елементи. На сериала обаче изобщо не му върви – първо бе отлаган, след това – спиран поради пандемията, по-късно се случи недоразумението в част 2, пусната в края на тв сезона, когато хората прекарват от ден на ден време на открито вместо пред тв приемника и надлежно рейтингите падат. Тази странна концепция в програмата на Би Ти Ви сякаш крещи, че функционалност номер едно на „ Съни бийч” е да популяризира родните курорти, а трудът на екипа и превъзходните артисти като Иво Аръков, Бойко Кръстанов, Лидия Инджова и Евелин Костова е да обслужват тази функционалност. Именно по тази причина продукцията бе излъчена при започване на лятото – като увещание, че и ние имаме море, а купонът на Слънчев бряг е по-голям от този в Гърция да вземем за пример.

Така или другояче са планувани последващи епизоди, действието в които ще се развива не през лятото, а през зимата. Идеята се е родила от дълго време, единствено че заради прекъсването на работата над продукцията първи я вкараха в деяние съперниците ѝ от Нова ТВ – „ Ол инклузив”. Те снимаха първия си сезон в Царево, втория – през лятото във Велинград, а третия – през зимата в Банско. „ Съни бийч” не сменя дестинациите, единствено смешките. Последният епизод от втория сезон приключи като римейк на класическия кинохит „ Оркестър без име” – основните герои се събират край морето в края на лятото и пеят „ Оставаме!”. Логично е идващите епизоди да бъдат зимни. Те ще разкрият ориста на героите след поръчката, че остават на морския бряг.

Известно е, че съвсем през целия интервал на фотосите екипът е умирал от мраз, защото е уцелил неприятно време, а е трябвало да имитира нечовешка горещина. Сега най-малко актьорите ще могат умерено да поставят шалове, вместо да студуват по бански и да се вършат, че им е горещо. Само нека фотосите на зимните епизоди не се изместят за лятото, надяват се хората на Иван и Андрей. Ако изобщо има такива фотоси.

В bTV не били сигурни, че желаят продължението, настояват източници на „ Уикенд”. Новият програмен шеф – Христо Хаджитанев, потегли с упоритости да цялостни ефира в бг стратегия, само че нито смъкна турските сериали, както беше заречен, нито обезпечи на родните продукции заслужен часови пояс, в който да имат опция за реализиране на добър рейтинг. Това, че изстреля за месец „ Съни бийч”, който е сниман с концепцията да се излъчва един път седмично в границите на цялостен тв сезон, подсказва, че не държи на тази продукция кой знае какъв брой. Дали ще поръча фотоси на третия сезон? Само в случай че реши, че е финансово преференциално.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР