БСП заяви категоричната си заявка да работи за промяна на

...
БСП заяви категоричната си заявка да работи за промяна на
Коментари Харесай

БСП се залавя с промени в съдържанието на учебниците

БСП съобщи безапелационната си поръчка да работи за смяна на образователното наличие в учебниците. Това е идната стъпка след одобряването на предлагането на левицата за безвъзмездни учебници за всички възпитаници.
" В целия звук от кавги във всички студия не се чуха единствените две положителни вести от последните дни, които станаха факт с помощта на Българска социалистическа партия. 282 000 деца ще употребяват безвъзмездни учебници. 300 лева за едно дете и 600 за две ще спести всяко семейство. Следващата ни стъпка е смяна в наличието. Не можете да си визиите с какви безумия пълнят главите на децата ни ", разяснява водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя подсети и за втората добра вест - Българска социалистическа партия избави българчетата от опит да бъдат настройвани против родителите си, да водят каузи против тях от 3-годишна възраст, да бъдат отглеждани от обществени служби и обучавани от неправителствени организации.
Депутатът Ирена Анастасова също бе безапелационна, че идната стъпка би трябвало да е смяна в образователното наличие и одобряването на един учебник по предмет. Тя регистрира като триумф и отдръпването на предложение от Демократична България, Политическа партия и ГЕРБ за закриване на детските ясли, на което социалистите се опълчиха.

 >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР