БСП застава зад Никола Шмит като кандидат за председател на

...
БСП застава зад Никола Шмит като кандидат за председател на
Коментари Харесай

БСП подкрепя Никола Шмит за председател на Европейската Комисия

БСП застава зад Никола Шмит като претендент за ръководител на Европейска комисия, съобщи Корнелия Нинова по време на съвещанието на националния съвет на Българска социалистическа партия.

Приет е план на европейска платформа за идните европейски избори.

Според Българска социалистическа партия Европейският съюз има потребност от промени и да работи за хората.

От партията обявиха, че ще се борят за равноправно отнасяне на България в общността. Искат Европейски съюз, който се бори за мир.

Българска социалистическа партия желае оставка на държавното управление и избори " две в едно ", сподели водачът на партията Корнелия Нинова пред медиите в София. Тя добави, че оценката за работата на държавното управление за деветте месеца е липса на морал, национално изменничество, лобизъм в интерес на частни ползи, легализиране на корупцията.

От партията се афишират срещу налаганите решения във връзка с защитата. Обявяват се срещу закриването на Марица Изток, до момента в който няма построени нуклеарни мощности. Настояват за отбрана на земеделците.

Предлагат да бъде основана европейска организация за изкуствен интелект с предложение да бъде позиционирана в България.

От Българска социалистическа партия считат, че държавното управление има две стратегии - публична и скрита. По формалната съгласно Корнелия Нинова няма никакво осъществяване. По неофициалната се работи - това е записът изнесен от оперативно съвещание на ПП-ДБ от Радостин Василев.

Пленумът взе решение за привикване на отчетни избори в София и Бургас. В София поради неизпълнението на решение на националния съвет на Българска социалистическа партия да не поддържат различен претендент за ръководител на общинския съвет в София и да не влизат в обединения. Това значи структурите да си изберат нови управления. Наказания пленумът се е отказал да постанова.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР