БСП за България регистира в ЦИК листата си за евроизборите

...
БСП за България регистира в ЦИК листата си за евроизборите
Коментари Харесай

БСП регистрира листата си. Уверени сме в победата, обяви Нинова

" Българска социалистическа партия за България " регистира в ЦИК листата си за евроизборите през май.
 Смяна на местата: И Галъп Интернешънъл даде преднина на Българска социалистическа партия пред ГЕРБ за евровота  Тренд: Апартаментгейт подкопа ГЕРБ, Българска социалистическа партия излиза първа за евровота
" Регистрирахме мощна листа. Уверени сме в успеха ", съобщи водачът на левицата Корнелия Нинова. Тя акцентира, че в листата на левицата има ярки хора, политически и цивилен ангажирани, потвърдили се в професионалния и виталния си път, че са защитавали постоянно българския интерес и са експерти.

Нинова добави, че измежду претендентите на Българска социалистическа партия има финансисти, лекари, хора от просветителната система, работили по европейски фондове, сигурност и защита. " Изпращаме в Екологичен потенциал експерти, които с изключение на да пазят българския интерес и да го пазят в общия ни европейски дом, ще се борят и по секторните политики- животът на национално ниво в България да се усъвършенства посредством европейската обща политика ", сподели още тя.

Нинова разясниха още, че не се усеща неодобрена поради подредбата на листата. " Да, имахме разлики, имахме 11 часа диалози, демократично, затворихме листата и това е краят на разногласието, тръгваме дружно за да бъдем първа политическа мощ на тези избори ", съобщи водачът.

В отговор на въпрос има ли спор с президента Румен Радев, досегашният шеф на кабинета на президента Иво Христов, който попадна в листата за евровота, разяснява, че някои медии показват мечтаното за реалност. " Не единствено, че няма спор, има съвпадане на възгледите през цялото време - от неговата акция до ден сегашен ", съобщи Христов. Той е под номер 4 в листата на " Българска социалистическа партия за България ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР