БСП внасят текст, който да стимулира фармацевтичните компании, а не

...
БСП внасят текст, който да стимулира фармацевтичните компании, а не
Коментари Харесай

Тома Биков: С намаляването на ДДС върху лекарствата БСП ще стимулират фармацевтичните компании

БСП внасят текст, който да подтиква фармацевтичните компании, а не по-ниски цени на хляба и на медикаментите. Това сподели депутатът от ПГ на ГЕРБ Тома Биков в дебатите по предлагането на Българска социалистическа партия за намаляването на Данък добавена стойност върху хляба и медикаментите.

Няма да подкрепим предлагането на Българска социалистическа партия за понижаване на Данък добавена стойност върху хляба и медикаментите, тъй като няма никаква гаранция, че намаляването на Данък добавена стойност ще смъкна и цените. Има една гаранция - ще се случи това, че огромните фармацевтичните компании ще усилят фрапантно облагите си, съобщи Биков.

Според вас бедните хора ядат единствено самун, само че те несъмнено ядат и сирене, и мляко, дайте да свалим Данък добавена стойност на всичко. Грижата за бедните хора минава през обществената политика, не през Данък добавена стойност. Предложението на Българска социалистическа партия е спекулативно, да не кажа и по-тежка дума, сподели още депутатът от ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР