БСП трябва да стигне докрая в изчистването на червените барони,

...
БСП трябва да стигне докрая в изчистването на червените барони,
Коментари Харесай

Георги Атанасов: Атакуват Нинова, защото е единственият шанс на БСП да оказва съпротива на ГЕРБ

Българска социалистическа партия би трябвало да стигне докрая в изчистването на алените барони, само че по този начин или другояче те са морално изключени . Това сподели в изявление за  Агенция „ Фокус “ политическият анализатор Георги Атанасов за обстановката в Българска социалистическа партия и директния избор за ръководител. 

„ Няма по какъв начин да претендираш, че си фактор и коректив в една лява социалистическа партия като Българска социалистическа партия и в това време да получаваш 43 млн. от златната дупка във Варна, напълнена от ГЕРБ или други от по този начин наречените псевдочервени милионери, които отлично си съжителстват с властта, получават публични поръчки за крупни планове по европрограми в общини на ГЕРБ “, сподели още Атанасов. 
Политическият анализатор посочи, че неколцината червени феодали сипят огън и жупел против Корнелия Нинова, а тя им е вдигнала подобаващ червен картон. 
„ Тя въплъщава единствената действителна и съответна опозиционна линия в нашата страна и тя просто подвигна Българска социалистическа партия от будната кома, до която я бяха докарали предходните ръководитеи на партията “, сподели още политическият анализатор. 
Конфликтите в Българска социалистическа партия са преекспонирани акцентира политическият анализатор Георги Атанасов.
„ Убеден съм, че 80-90 % от всеобщите членове на столетната партия възприемат водачеството на Корнелия Нинова като една безспорна обективна и незаменима действителност. Защо? Много просто – ръководителят на Българска социалистическа партия съумя да реанимира столетната партия от будната кома, до която я баха докарали нейните прародители и да реализира напълно действителни позитивни резултати и то в изискванията на една съвсем монополна васт на ГЕРБ “, сподели още Атанасов. 

По думите му в тези извънредно комплицирани условия Корнелия Нинова е съумяла да направи няколко доста значими неща. 
„ Под нейно управление Българска социалистическа партия удвои парламентарното посланичество от под 40 депутати, на 80, завоюва президентския избор, усъвършенства с 25-30 % резултатите си на евровота и на общинските избори и това единствено в границите на няколко години при отново дублирам безспорна монополна власт на ГЕРБ и извънредно тежки вътрешнополитически условия. Имам поради войната против Българска социалистическа партия посредством партийната дотация, медийната експанзия и да стигнем до сегашната отрицателна акция и черен пиар, който ежедневно тече през медийните казионни чешми против Корнелия Нинова. Занимавал съм се доста години със спорт и знам, че там важат единствено резултатите “, разяснява още политическият анализатор. 
Очевидно един от заместниците на Нинова не е толкоз рисков за ръководещите, колкото нея и по тази причина единствено тя е подложена на офанзиви.
Според  Атанасов този, който е неуместен за ГЕРБ като единствената действителна опция, е подложен под огън. Политическият анализатор посочи, че такава е Корнелия Нинова. 

Удобните на статуквото в Българска социалистическа партия са подпомагани под разнообразни форми и обслужвани от пропагандната машина от ръководещите. То е доста ясно, няма съмнения за мислещия човек. Акуват Нинова, тъй като знаят, че е единствения късмет на Българска социалистическа партия да оказва опозиция на ГЕРБ и да се бори за едни по-добри парламентарни и политически позиции “, посочи още политическият анализатор. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР