БСП трябва да се притесняват от президента, той ще се

...
БСП трябва да се притесняват от президента, той ще се
Коментари Харесай

Цветанов: Законът за движението по пътищата явно не важи за семейство Радеви

БСП би трябвало да се тормозят от президента, той ще се обърне против тях

„ Законът за придвижването по пътищата очевидно не важи за семейство Радеви. Те непрекъснато го нарушават. Било то на кръгово придвижване, където за семейство Радеви е разрешено да навлизат по неразрешен метод, даже да лишават преимущество, да бутат триколка. Това, което видяхме през вчерашния ден от любителския запис, където видяхте какъв е методът и какъв е манталитетът на сегашната президентска двойка. “

Така зам. ръководителят на ГЕРБ Цветан Цветанов разяснява пред bTV последните пътни кавги към фамилията на президента Румен Радев.

След като бащата на Радев бутна неработоспособен на триколка в кръгово, брачната половинка му се замеси в нов скандал. Клип сподели пререкания сред Пътна полиция и НСО. Случката се разиграва на ул. „ Проф. Фритьоф Нансен “ в сектор, където, придвижването е еднопосочно, само че колата стопира, а Радева отива в магазин за рокли. Последва нова информация- злополука с кортежа на Радев, който минава на алено и се блъска с автомобил, каран от жена.

„ Радев не е наш конкурент, той е държавен глава, който би трябвало да се стреми да сплотява политическите партии. Радев го е боязън да влезе в Народното събрание. Той гради платформа на опълчване и ненавист на законно определените институции “, съобщи Цветанов.

По думите му Българска социалистическа партия би трябвало да се тормозят от него, тъй като би трябвало да преглеждат Радев като техен конкурент. „ Убеден съм, че ще пристигна миг, когато той ще се разграничи от тях, тъй като методът, по който прави своята политика, влизайки в политическия живот на страната с чувството, че ще се прави политически план, той ще не помни доста бързо за тези, които го предложиха и тези, които го избраха “, разяснява Цветанов. И добави: „ Към сегашния миг, можем да кажем, че са координирани дейностите сред водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, Българска социалистическа партия и президентската институция. “ /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР