БСП - София разполага с кадри. В градската ни организация

...
БСП - София разполага с кадри. В градската ни организация
Коментари Харесай

Нови кадри! Паргов обучава млади социалисти

БСП - София разполага с фрагменти. В градската ни организация има младежи с леви разбирания. Доказателство за това са новоприетите през последната година членове. Защото България има потребност от мощна и виновна лява партия. Това сподели ръководителят на Българска социалистическа партия – София Калоян Паргов, който откри първото образование за новоприети социалисти, което се организира централата на ул. "Леге " №10.

„ Въпреки рецесията на доверие, която партията претърпява в последните месеци, софийската организация на Българска социалистическа партия провокира интерес у виновните и ангажирани млади жители “, съобщи той.

Паргов добави, че в това мъчно за политиката време Българска социалистическа партия - София продължава да приема нови членове. „ Истината е, че всеки виновен жител би трябвало да се интересува от политика и да има позиция. Защото всичко в живота на човек е политика. И даже ти да не се интересуваш от нея, политиката се интересува от теб “, изясни водачът на градската организация на Българска социалистическа партия.

По време на образованието новите членове на левицата имаха опция в няколко лекции да се срещнат с политическите идеологии на лявото и дясното и левите политически организации в Европа и България. В програмата бяха включени и тематики за структурата и метод на действие на Българската социалистическа партия, както и за предизборните акции.

Сред гост-лекторите бяха Александър Димитров, който е ръководител на Младежко обединяване в Българска социалистическа партия – Възраждане и член на Градския съвет на МО в Българска социалистическа партия – София, Галин Дурев и Боян Балев, които са членове на Народно събрание на Българска социалистическа партия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР