БСП - София подкрепя справедливите протести на гражданите срещу правителството

...
БСП - София подкрепя справедливите протести на гражданите срещу правителството
Коментари Харесай

БСП - София призовава своите членове и симпатизанти да се включат в Похода за мир на 6 септември

Българска социалистическа партия - София поддържа справедливите митинги на жителите против държавното управление и провежданата от него квазиполитика, която води страната ни към разпад и съсипия, оповестиха от " Леге " 10.

Посегателствата против историята, паметниците, културата, традициите и даже против българския език разсъниха искрено омерзение в народа ни и провокираха ненужни и нездравословни за обществото диспути, които обслужват непознати ползи и външни фактори, акцентират столичните социалисти.

" Призоваваме своите членове и симпатизанти да се включват интензивно в „ Похода за мир “ на 6 септември, който ще стартира от 17 часа пред НДК, както и да поддържат всички други обективни цивилен митинги против " Сглобката ", пишат от централата на Българска социалистическа партия - София.

Управляващото болшинство бе образувано на безпринципна основа, посредством очевидна замяна на вота на над милион български жители ", се споделя още в прессъобщение от централата на Българска социалистическа партия - София.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР