БСП ще се присъедини, колкото и да не им се

...
БСП ще се присъедини, колкото и да не им се
Коментари Харесай

Евгений Дайнов: Хората от ИТН приличат на зли деца от роман на Стивън Кинг

" Българска социалистическа партия ще се причисли, колкото и да не им се желае, към отхвърли на " Изправи се БГ! Ние идваме " (ИБГНИ) и " Демократична България (ДБ) да поддържат държавното управление на " ИТН " (ИТН), тъй като рискуват да увиснат сами. Има Такъв Народ са толкоз непредсказуеми, че не знаем какво ще създадат на следващия ден ", разяснява пред БНР политологът проф. Евгений Дайнов.

Според политолога " хората от Има Такъв Народ наподобяват на зли деца, избягали от детската градина, които ненавиждат света на възрастните и желаят да го унищожат, от разказ на Стивън Кинг ".

" Крайната неумелост на Има Такъв Народ, съчетана със самонадеяност и злоба към света на възрастните, ги прави лесна плячка за опитни играчи като Движение за права и свободи... Тяхната беззащитност потегли от изцяло сбъркана логичност - след изборите Слави Трифонов сподели, че откакто трите партии дружно не вършат болшинство, Има Такъв Народ потеглят сами. В тази липса на здрава логичност бяха заровени всички бомби, които гръмнаха до момента ", уточни той.

" Убеден съм, че откровеното предпочитание на Има Такъв Народ е да господстват, а не да ръководят. Но те имат нулева концепция по какъв начин се упражнява властта в една демократична страна. Те са гледали 12 години Бойко Борисов, в този момент желаят да го имитират. Има особена неприязън в това тяхно неведение ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР