БСП ще иска вот на недоверие заради провала на кабинета

...
БСП ще иска вот на недоверие заради провала на кабинета
Коментари Харесай

Жега! БСП пак на нож с ГЕРБ, ще бута правителството с нов вот на недоверие

Българска социалистическа партия ще желае избор на съмнение поради неуспеха на кабинета в областта на сигурността и по-конкретно - поради несправянето на Министерство на вътрешните работи с престъпността. Социалистите обаче ще изискат оставката на кабинета сами, без да търсят поддръжка от друга парламентарна група, осведоми " Канал3 ".
Това реши на взаимно съвещание парламентарната група на " Българска социалистическа партия България " дружно с Изпълнителното бюро на партията.
Цялостната политика демонстрира очевидно несправяне в тази сфера. В България е рисково да се живее, а протичащото се в бранш " Сигурност е посмешище, безапелационен е Драгомир Стойнев.
Министерство на вътрешните работи не може да се оправи, връщат се мутренските времена. Този избор би трябвало да бъде сполучлив, добави Стойнев.
Толкова доста са образците в бранш " Сигурност " - даже последната преживелица с хеликоптера демонстрира, че имаме огромни проблеми в областта на сигурността, сподели той.
Подписите ще бъдат единствено на депутатите от Българска социалистическа партия за България, този път социалистите внасят вота сами, а не като при първия избор, когато желаеха рамо от Движение за права и свободи. Това ще е вторият избор на съмнение към кабинета Борисов 3.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР