БСП реши да подкрепи Мая Манолова в битката за кметския

...
БСП реши да подкрепи Мая Манолова в битката за кметския
Коментари Харесай

Христо Проданов, БСП: Очакваме мръсна и компроматна кампания за кмет на София

БСП реши да поддържа Мая Манолова в борбата за кметския пост в София. Каква е тактиката на левицата за идните локални избори и за какво партията не издигна личен претендент за столичен градоначалник - тематиката в Сутрешния блок на Българска национална телевизия разяснява Христо Проданов, зам.- ръководител на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ".

Проданов съобщи, че чака тежка борба за кмет на София и изясни позицията на левицата да поддържа Мая Манолова със следните причини:
Христо Проданов, зам.- ръководител на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ": Битката ще бъде много тежка, оспорвана. Очакваме мръсна и компроматна акция. Нашата съществена цел е да сменим модела в София и средство за реализиране на тази цел и спечелването на изборите. Преценихме, че за тази борба е по-добре да се спрем на надпартийна кандидатура, която да сплоти недоволните от този модел.
Подкрепяме Мая Манолова въз основата на политики и политически обещания. Анонсите, които до момента тя е направила в общественото пространство, в огромна степен съответстват с нашите, добави Проданов.

Той разяснява и дали има опция Мая Манолова още веднъж да се върне към социалистите, откакто политическата й кариера е била точно като член на Българска социалистическа партия.
Христо Проданов, зам.- ръководител на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ": Мая Манолова се явява като самостоятелен претендент. Тя е била член на Българска социалистическа партия, поела е по личен път. Тя е потвърдено деятелен човек, който работи директно и добре с хората.

Според Проданов, шпионският скандал от последните дни у нас е преекспониране на обстановката, обвързвано с идните локални избори и разпалване на тематиката русофили и русофоби.

Вижте целия диалог във видеото!
 Българска социалистическа партия поддържа Мая Манолова в борбата за кмет на София Българска социалистическа партия поддържа Мая Манолова в борбата за кмет на София
Градската организация на Българска социалистическа партия реши да поддържа кандидатурата на Мая Манолова за кмет на столицата съвсем с цялостно единогласие. Само двама се въздържаха. Л...
 Забрана и за Константин Малофеев да влиза в България Забрана и за Константин Малофеев да влиза в България
Скандалът с обвиняванията в шпионаж се разраства. От през днешния ден още един съветски жител има възбрана да влиза в България - предприемачът Константин Малофеев...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР