БСП провежда националния си събор "Бузлуджа 2018". Очаква се хиляди

...
БСП провежда националния си събор "Бузлуджа 2018". Очаква се хиляди
Коментари Харесай

БСП провежда националния си събор на Бузлуджа

БСП организира националния си събор "Бузлуджа 2018 ". Очаква се хиляди социалисти от цялата страна да се съберат в местността Историческа поляна под връх Бузлуджа. Тази година мотото на събора е "За по-добър живот ".

Във връзка с провеждането на събора, придвижването на транспортни средства над 3,5 тона ще бъде лимитирано пътя Габрово - Шипка от 8 до 12 ч. Алтернативният маршрут за придвижване на камионите е през Прохода на Републиката - пътя Велико Търново - Гурково, заяви Българска национална телевизия.

Началото на първата художествена част от програмата на събитието ще бъде обещано в 10 ч с музикални осъществявания, а половин час по-късно ще бъдат поднесени венци и цветя на паметника на Хаджи Димитър, на барелефа на основоположниците на партията и на паметника на партизаните от Габровско-Севлиевския отряд.

В 11:30 ч стартира националният политически протест. От трибуната към множеството ще се извърнат: ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, президентът на ПЕС Сергей Станишев, ръководителят на МО в Българска социалистическа партия Николай Бериевски, националният представител Елена Йончева, ръководителят на Общински съвет на БСП-Ямбол Катя Георгиева, ръководителят на Национален профсъюз "Защита " Красимир Митов. По време на митинга ще бъдат връчени премиите "Георги Кирков " и "Димитър Благоев " от Корнелия Нинова.

Членове на ИБ на Народно събрание на Българска социалистическа партия и народни представители от ПГ на "БСП за България " ще се срещнат с участници в Националния събор от общините и областите. В 12:45 ч ще стартира втората част на художествената стратегия, слагаща и край на събитието - концерт на Горан Брегович.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР