БСП поиска в НС да дойдат правосъдният министър Цецка Цачева

...
БСП поиска в НС да дойдат правосъдният министър Цецка Цачева
Коментари Харесай

Цачева и Радев докладват за бягството от Софийския затвор

БСП изиска в Народно събрание да дойдат правосъдният министър Цецка Цачева и силовият министър Валентин Радев поради вчерашното бягство от софийския затвор на двама наказани.

На независимост са двама рискови убийци, съобщи социалистът Иван Иванов.

По думите му като уестърн от 60-те въоръжени нарушителите напуснали рамките на най-охранявания затвор в страната.

Това поставяло редица въпроси пред обществото. Затова министрите трябвало да дойдат и да успокоят хората.

Очевидно у нас свободно може да се влезе в страната, както се заяде аленият народен представител и уточни, че се оказва, че свободно може да се напущат пандизите освен това нарушителите да са въоръжени до зъби. Предложението бе признато за чуване на двамата министри.

Припомняме, двама пандизчии избягаха на 3 април следобяд от Централния софийски затвор. Владимир Стефанов и Радослав Колев избягаха пи предаване на багаж от техни родственици. Кола чакаше наказаните в улицата против пандиза. Главсекът на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов изясни, че защитата на пандизите е отговорност на министерството на правораздаването.

Стана ясно, че зад тила си Владимир Стефанов има няколко убийства, бил е неведнъж търсен. Апелативният съд го пуснал, с цел да лекува очите си. Впоследствие още веднъж е арестуван след закононарушение и бягство.

Мъжете са оповестени за интернационално търсене. От Столична дирекция на вътрешните работи оповестиха, че са доста рискови.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР