БСП подготви 4 от най-големите енергийни проекти на България -

...
БСП подготви 4 от най-големите енергийни проекти на България -
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Подготвихме 4 от най-големите енергийни проекта у нас

" Българска социалистическа партия приготви 4 от най-големите енергийни планове на България - " Бургас-Александруполис ", АЕЦ " Белене ", " Южен поток " и договорът с " Уестингхаус ", които, за жалост, пропаднаха. Представете си, в случай че се бяха случили, каква щеше да бъде ролята на България в енергетиката на Балканите и Европа ", съобщи първият в листата на " Българска социалистическа партия за България " в Пазаржик и Габрово Драгомир Стонев в тв-ефир. " Когато Българска социалистическа партия ръководи, тя ръководи с мисъл за хората, които имат компликации и едвам свързват двата края. И когато Българска социалистическа партия е управлявала, в енергетиката е царяло успокоение ", акцентира Стойнев.
Той напомни, че Министерството на труда и обществената политика, под управлението на Българска социалистическа партия, е изготвило формулировка за " енергийна беднотия ", с която целеустремено да се подкрепят нуждаещите се, само че по-късно се е получило закъснение от Министерството на енергетиката. " 48-ото Народно събрание по предложение на Българска социалистическа партия се сплоти за помощ за бизнеса за в действителност ниската цена на електрическата сила, тъй като за нас е значимо да се подкрепят детски градини, учебни заведения, храмове ", разяснява Стойнев.
Според него оттук насетне би трябвало да се работи за енергийна съгласуваност на Европа и посочи, че е добре, че България има положителни връзки с нейните съседи Гърция и Турция, с цел да се възползва от техните терминали за полутечен природен газ.  По предложение на Българска социалистическа партия още през 2020 година с решение на Народното събрание подкрепена българската енергетика и  комплекса " Марица-изток ". " Докато това решение е в действие, миньорите могат да бъдат спокойни. Те добре помнят, че Българска социалистическа партия беше в ръководството, когато беше обезпечено финансиране за нови багери, когато два пъти се вдигаше цената на въглищата, когато два пъти им се покачиха заплатите ", акцентира Стойнев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР